Køb bambus strømper i danmarks bedste kvalitet

til . Sendt til Blog

Hey alle sammen! Jeg har slået mig sammen med Asger Kragh, og vi har gået amok i strømpebranchen. Allerede nu kan vi slå mange af de store spillere på prisen på bambus strømper, da vi kan gøre det meget billigere. Når vores volumen vokser vil vi kunne sætte priserne endnu længere ned, og du vil derfor kunne spare MEGET mere på dine bambussokker. Vi får lavet vores bambus strømper i østen af den fineste bambus og fløjet til Danmark. Strømperne er mærket med OEKO TEX der er et garantistempel på at forholdene og kvaliteten er i orden. Man skal opfylde nogle strenge krav for at blive mærket med OEKO TEX.

Bambussokker til billige penge

Vi har et helt unikt og meget specielt tilbud på vores hjemmeside lige nu hvor vi næsten giver vores bambussokker væk gratis ellers i hvert fald rigtig billigt! Du kan få et par bambussokker til kun 39kr. inkl. fragt!! Det kan kun lade sig gøre fordi vi skal af med vores grå bambussokker. Så du får en mulighed for at spare penge på dine sokker og prøve dem næsten gratis, bare betal for fragten.

 

Læs mere om vores bambus strømper her

Matematikvanskeligheder og privatundervisning i Esbjerg

til . Sendt til Blog

Jeg har begået en ny hjemmeside! Jeg har fået ny nabo ude på Esbjerg Erhvervsudvikling på Niels Bohrs Vej 6. Det er Atilay Korkmaz der har startet virksomhed hvor han har fokus på både børn og unge, samt voksne og ældre med problemer indenfor matematikken. Atilay har i mange år været matematiklærer så han har erfaring og kompetence til at hjælpe børn og unge igennem folkeskolens afgangsprøve, samt til at skabe en generel forståelse for matematikkens kerneområder.

Bukser i store størrelser. Jeans, shorts og skjorter til XXL mænd

til . Sendt til Blog

US Brazil Jeans har nu rullet sig ud med en ny linie af fede 100% bomulds skjorter til manden der bruger over størrelse XL. Skjorterne der er i mange forskellige farver, men allesammen ternede findes fra XXL op til XXXXL. Så skjorterne er til manden i den høje ende af skalaen. Skjorterne findes dog også helt ned til en størrelse medium. Skjorterne gør sig rigtig fedt til hverdagsbrug. De er nemme at vaske når man først lige har fået farven til at sætte sig efter den første vask i hånden.

JibFlex the easy lifting windmill crane!

til . Sendt til Blog

I have been making some changes to the JibFlex website, aswell as helping them with increasing their visibility on the search engines.

I have been enthusiastic about my work on the JibFlex website because it is used to spare the health of offshore and onshore wind turbine workers. I believe this type of equipment that takes away some of the tougher aspects of working on eg. windmills, is the future. We need to spare the health of the harder jobs and decrease accidents and injuries of these workers. That is something the JibFlex will help a great deal with.

You can see the work i've done here: Flexible crane for easy lifting on wind turbines

Pladelageret leverer birkekrydsfiner og bodex plader til karosseri, altanbund og støbeplader

til . Sendt til Blog

Pladelageret har mange års erfaring med at finde krydsfiner plader til dit næste projekt. Birkekrydsfiner kan være belagte med fenol film på f.eks. en enkelt eller to sider. Film belægningen gør at pladerne er meget holdbare og kvalitets pladerne kan som oftest genbruges til flere projekter. F.eks. kan støbepladerne af krydsfiner genbruges til mange støbninger. Der kan det som oftest svare sig at købe kvalitets støbeplader da det i længden vil blive billigere.

Du kan læse meget mere om birkekrydsfiner, krydsfinerplader og bodex plader, med fenol film her.