Psykoterapi, individuel og parterapi. Psykologisk rådgivning ved akut krisehjælp

til . Sendt til Blog

Jeg er igang med at hjælpe Rita Knudsen ved Blaabjerghus Psykoterapi i Varde, Henne, Filsø og Esbjerg med at lave noget søgemaskineoptimering af hendes hjemmeside for netop psykoterapi og psykologisk rådgivning med lægehenvisning.
Jeg hjælper hende blandt andet ved at optimere på de tekster, overskrifter, titler og meta beskrivelser hun har på hendes hjemmeside. Vi er sammen kommet frem til nogle søgeord som vi vil optimere på, og jeg forsøger at implementere disse ord på en naturlig måde i de eksisterende sider og tekster hun har. Derudover hjælper jeg hende til at få mere ud af hendes i forvejen rigtig gode og informative blog artikler om netop psykoterapi, stress, angst og depression.Ved at fortælle hvilke tiltag hun kan lave for at skabe mere SEO værdi af artiklerne. Sidst men slet ikke mindst skriver jeg nogle artikler rundt omkring på netop på forskellige domain ranks, i enten blogs link directories eller lignende, for at få en forskellige og stærk linkprofil. Derfor skriver jeg herunder også lidt om hvem Rita egentlig er og hvad hun måske kunne hjælpe dig med.

Køb bambus strømper i danmarks bedste kvalitet

til . Sendt til Blog

Hey alle sammen! Jeg har slået mig sammen med Asger Kragh, og vi har gået amok i strømpebranchen. Allerede nu kan vi slå mange af de store spillere på prisen på bambus strømper, da vi kan gøre det meget billigere. Når vores volumen vokser vil vi kunne sætte priserne endnu længere ned, og du vil derfor kunne spare MEGET mere på dine bambussokker. Vi får lavet vores bambus strømper i østen af den fineste bambus og fløjet til Danmark. Strømperne er mærket med OEKO TEX der er et garantistempel på at forholdene og kvaliteten er i orden. Man skal opfylde nogle strenge krav for at blive mærket med OEKO TEX.

Matematikvanskeligheder og privatundervisning i Esbjerg

til . Sendt til Blog

Jeg har begået en ny hjemmeside! Jeg har fået ny nabo ude på Esbjerg Erhvervsudvikling på Niels Bohrs Vej 6. Det er Atilay Korkmaz der har startet virksomhed hvor han har fokus på både børn og unge, samt voksne og ældre med problemer indenfor matematikken. Atilay har i mange år været matematiklærer så han har erfaring og kompetence til at hjælpe børn og unge igennem folkeskolens afgangsprøve, samt til at skabe en generel forståelse for matematikkens kerneområder.

Bukser i store størrelser. Jeans, shorts og skjorter til XXL mænd

til . Sendt til Blog

US Brazil Jeans har nu rullet sig ud med en ny linie af fede 100% bomulds skjorter til manden der bruger over størrelse XL. Skjorterne der er i mange forskellige farver, men allesammen ternede findes fra XXL op til XXXXL. Så skjorterne er til manden i den høje ende af skalaen. Skjorterne findes dog også helt ned til en størrelse medium. Skjorterne gør sig rigtig fedt til hverdagsbrug. De er nemme at vaske når man først lige har fået farven til at sætte sig efter den første vask i hånden.

JibFlex the easy lifting windmill crane!

til . Sendt til Blog

I have been making some changes to the JibFlex website, aswell as helping them with increasing their visibility on the search engines.

I have been enthusiastic about my work on the JibFlex website because it is used to spare the health of offshore and onshore wind turbine workers. I believe this type of equipment that takes away some of the tougher aspects of working on eg. windmills, is the future. We need to spare the health of the harder jobs and decrease accidents and injuries of these workers. That is something the JibFlex will help a great deal with.

You can see the work i've done here: Flexible crane for easy lifting on wind turbines