Om Anders Jytzler

Jeg er i 1988 født her i Esbjerg. Jeg tilbragte i min spæde barndom 2 år i Dubai, da min far havde arbejde som glasfiber konsulent for Viking. Ellers har jeg lige siden boet i Esbjerg, og de sidste 4-5 år i Esbjerg midtby.
Min uddannelse består i handelsskolens famøse HHx og derefter en multimediedesigner på Erhvervsakademi Sydvest. Jeg supplerede derefter op med en Professionsbachelor i Webudvikling også på EASV.

Jeg har under mine uddannelsesforløb haft flere forskellige arbejder, specielt i store virksomheder som f.eks. BILKA, Kvickly og DFDS. Derudover har jeg tilbragt min tid som Webudvikler ved Lund&co og Ideaweb ApS.

Mit gratis danske link katalog projekt

Jeg har i nogen tid arbejdet på at få mit eget web directory op at stå. Både for min egen skyld, men i særdeleshed også for alle jeres andres skyld. Det er nemlig et gratis dofollow backlink til jeres hjemmeside, uden at i skal betale for det! Der vil dog på et senere tidspunkt komme mulighed for betalte links, så jeg kan tjene en skilling til mig selv, hosting, domæne og udvikling.

Mit webbureau i  Esbjerg - Hype Media

Jeg har startet mit eget webbureau, hvor jeg arbejder med webdesign, webudvikling, hjemmesider, webshops, søgemaskineoptimering, print og meget mere.

I mit webbureau sælger jeg hjemmesider, webshops og søgemaskineoptimering, og du kan læse meget mere om hvad det kan gøre for dig, og hvilke fordele du får ved Hype.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig her igennem siden, ellers kan du sende en besked på Hype kontakt siden.

Hvad jeg kan

Programmer

inDesign

Photoshop

Illustrator

Dreamweaver

After Effects

Pemiere Pro

Sony Vegas Movie

Microsoft Office

Færdigheder

xHTML, HTML5, CSS3

PHP

JavaScript

jQuery

Webdesign

Logodesign

Grafik til tryk(f.eks. plakater, 
brochure, visitkort og foldere)

 

Monkeylife blog hjemmesideMonkeylife blog

Jeg har sammen med min gode ven Daniel Klitgaard, en blog hjemmeside hvor vi skriver om alt mellem himmel og jord. Hvis du har lyst, kan du kigge nærmere på vores Monkeylife blog.

Jeg har selvfølgelig selv stået for design af hjemmeside og logo, og også opsætning heraf.

Jeg har altid kunnet tænke mig at skrive blogs og tilkendegive min mening om mange forskellige emner, nok hovedsagligt teknologi, musik, tv, spil og kultur. Men har aldrig før tænkt på at starte mit eget site, hvilket vel egentligt er hul i hovedet, da jeg jo som sagt er webudvikler. Så da Daniel kom og foreslog at vi skulle starte dette blogsite sammen, var jeg fra start helt skudt i idéen.